Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

Σ. Χρυσίνης - ΟΤΙ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ.   ( Sibelius 7 στις Συλλογές)
  Με τον Σ. Ρεμούνδο.



6 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα κύριε Πέτρο. Εγώ είμαι από την Κωνσταντινούπολη ένας μουσικός παίζω μπουζούκι. Είναι μια υπεροχη δουλειά αυτό που κάνετε.Δεν μπορώ να βρω λέξη. Σας ευχαριστώ όχι μια φορα χίλιες φορες. Και ένα μεγάλο ευχαριστώ ξανά μας τα δίνετε και σε μορφή Sibelious.Όταν βρήκα τι σελίδα σας είπα αυτά θα είναι όνειρο. Επειδή μεταχειρίζομαι και εγώ Σιμπέλιους θα το καταλάβετε πιο καλά. Όμως απορώ πολύ κύριε Πέτρο πως τα γράφετε τόσο γρήγορα.Θα είναι πολύ δύσκολο 6/7 σελίδες και με τα λόγια. Φαντάζομαι ότι μεταχειρίζεστε κάτι άλλο πρόγραμμα. Αν επιτρέπεται μπορείτε να μου πείτε να με βοηθήσετε. Έχω Neuratron Photo score όμως πάλι δε γίνεται να τα περάσω τόσο γρήγορα στο Σιμπέλιους. Όπως είπα εάν μπορείτε εάν επιτρέπεται. Εάν δεν έχετε άλλο τρόπο και τα γράφετε ένα ένα πάλι δεν έχω λέξη. Ξανά σας ευχαριστώ παρα πολύ σας εύχομαι υγεία δύναμη και γεμάτο χαρες.Να είστε πάντα καλά. Όνομα Κωνσταντίνος Κωστανογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Κωνσταντίνε, από την Πόλη!Έχω έρθει πριν από 5 χρόνια κι έχω παίξει εκεί.Όσο για το Sibelius το χρησιμοποιώ περίπου 14 χρόνια και το ξέρω αρκετά καλά. Ίσως έχω κάποια ευχέρεια να περνάω τραγούδια σ' αυτό γιατί ασχολούμαι με το μπουζούκι πολλά χρόνια. Δεν έχω κάποιο μυστικό απλά μ' αρέσει αυτό που κάνω και περισσότερο απ' όλα μ' αρέσει που είναι χρήσιμο και σε κάποιους άλλους σαν κι εσένα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Ευχαριστώ παρα πολύ για την απάντηση σας. Να ξέρετε ότι πια έχετε έναν φίλο στην πόλη μας. Καλή επιτυχία καλή ευκολία καλές δουλειές.

      Διαγραφή