Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2016

Μ. Χιώτης - ΕΣΕΝΑ ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΩ.  ( Sibelius 7 στις Συλλογές) 
  Με την Ε. Λαμπίρη και τον ίδιο.





3 σχόλια:

  1. Γειά σου φίλε Πέτρο, είμαι ο Πάνος που σου είχα ζητήσει το τραγούδι του Καλδάρα.
    Σε ευχαριστούμε πολύ για άλλη μια φορά, για την εξαίρετη δουλειά που κάνεις και μας προσφέρεις. Πάρα πολλά τραγούδια που ανεβάζεις, διαφόρων συνθετών, ή μου είναι άγνωστα ή τραγουδισμένα από διάφορους τραγουδιστές που δεν γνώριζα τους δημιουργούς των. Δεν φανταζόμουν καθόλου ότι υπάρχει τόσο υλικό, τουλάχιστον από τους πολύ γνωστούς σε εμάς συνθέτες.
    Έχω μια απορία και αν δεν γίνομαι αδιάκριτος, θα ήθελα να μου πεις, αν υπάρχει γραμμένο κάπου το υλικό που ανεβάζεις με τυχόν διορθώσεις και παρεμβάσεις ή ακούς κάθε τραγούδι και το γράφεις εσύ όπως το ακούς;
    Σε ευχαριστώ και να είσαι πάντα καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Πάνο! Βάζω το τραγούδι στο you tube, παίρνω το μπουζουκάκι, το βγάζω και το περνάω σε νότες στο Sibelius.Αυτά τα παλιά τραγούδια του '30-'60 δε νομίζω να υπάρχουν καταγραμμένα σε νότες, βέβαια κάποιοι σαν κι εμένα έχουν περάσει μερικά, αλλά να κάτσω να δω πως το έχουν κάνει είναι χάσιμο χρόνου(πιο γρήγορο είναι ν' ασχοληθώ εγώ)!

      Διαγραφή
  2. Μακάρι να είχα και εγώ τέτοια ευχέρεια να βγάζω τα τραγούδια έτσι. Δεν έχω και πολύ καλό αυτί και καθυστερώ αρκετά να βγάλω ένα τραγούδι.
    Τέλος πάντων, σε ευχαριστώ για την απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή